Elektronikportalen

Elektronikportalen giver dig information om den nyeste teknologi indenfor mobiltelefoner og smartphones.

Portalen giver mulighed for at få overblik over alle mobiltelefoner og smartphones fra de danske teleselskaber. Her kan du sammenligne priser på mobiler og smartphones med og uden abonnement. Hvis du vælger at købe en mobil med abonnement, så vær opmærksom på, at mindsteprisen ikke fortæller sandheden om, hvor meget det koster at have mobilen i bindingsperioden. Mindsteprisen giver dig kun den omkostning du har, hvis du lægger mobilen i skuffen, og ikke anvender den. Du bliver nødt til at sætte dig ind i, hvor meget du taler og hvor mange SMS’er du typisk sender pr. måned. Først herefter kan du sammenligne omkostningerne til mobiltelefonen og finde den teleleverandør, hvor du kan købe mobilen billigst med dit forbrugsmønster.

Udviklingen i mobilsalget går kraftigt imod smartphones, hvor markedet er delt op i to lejre. Den ene lejr er pro Apple teknologi og dermed iPhone 4, og den anden lejr er til open source systemet Google Android. Den stærkeste og mest succesfulde leverandør af smartphones med Android styresystemet er HTC. De HTC smartphones som nu er på markedet er næsten på omgangshøjde med Apple, hvad angår anvendelse af den nyeste teknologi indenfor touchskærme, processorhastighed og udvalget af Apps.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>