Mobilabonnement med fast pris

Mobilabonnementer med fastpris afregning har startet en veritabel i priskrig.

Onfone og Lars Bom
Onfone startede lavinen ved at sende Lars Bom på TV og på billboards overalt med budskabet om at du nu kan tale i mobiltelefon i 5 timer til kun 149 kroner. Ikke nok med det – Onfone fjernede også opkaldsafgiften. Og selv om Onfone og Lars Bom blev latterliggjort, og TV-reklamerne udråbt som nogle af de dårligste i 100 år, så virkede de ganske effektivt.

Opkaldsafgiften er ude
Det har givet andre teleselskaber store problemer med indtjeningen, da det jo er abonnementet der Onfone mobilabonnement til fast prisskal tjenes på, når de jo længe  har solgt en mobiltelefon til 1 krone plus abonnement. Det kan man kun tjene penge på, hvis kunden bliver hængende efter de 6 måneders bindingsperiode. Og den forhadte opkaldsafgift har givet penge i kassen, hver gang der blev ringet op – uanset om man kom igennem eller ej. Den er generelt også på vej ud, efter at Onfone viste vejen. SMS og MMS’er er “selvfølgelig” også inkluderet i prisen, så der er ikke nogen overraskelser på mobilregningen længere.

Nu også med datatrafik
Da konkurrenterne begyndte at røre på sig og opfandt tilsvarende pakker, valgte Onfone at slå til endnu engang og inkludere datatrafik i prisen.
Onfone tilbyder nu pakker med 2, 5, 10 og 15 timers mobilsnak til fast pris fra 99 kroner til 249 kroner pr. måned. Så der skulle nok kunne findes en pakke, som passer til ethvert talebehov.

Fastnet telefoni truet
Når teleselskaberne i den grad fokuserer på billig mobilsnak, går det jo i den grad ud over de tilbageblevne fastnet abonnenter. De (efterhånden) få der holder fast i et fastnetabonnement kan kun imødese dyrere og dyrere regninger. Der bliver jo færre og færre til at betale for vedligeholdelsen af kobberkablerne i vejen.

200.000 kunder i 2011
Onfone sælger ikke mobiltelefoner og har derfor ikke samme problem, som de teleselskaber der sælger mobiler med abonnement. Onfone skal have fat i dem, som køber en mobiltelefon uden abonnement eller dem der har udstået deres 6 måneders bindingsperiode hos et andet teleselskab. Og de har været ganske effektive til at få fat i dem. Flere tusinde skifter hver måned til Onfone og det forventes at Onfone runder 200.000 kunder ved udgangen af 2011.

Læs mere om Onfone abonnement til fastpris

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>