Wellnessportalen

Debello Media står bag en række portaler med hovedemnet wellness. Den første portal vi vil kigge på, er Wellnessportalen, som er den største og ældste af portalerne.
Wellnessportalen

Wellness-steder
Wellnessportalen blev publiceret i efteråret 2011 og er først og fremmest et katalog over hvad der findes af wellness-steder i bred forstand i Danmark og til dels også udlandet.
Begrebet Wellness-steder dækker over skønhedsklinikker, alternativ behandlere, massører, spa-hoteller, feriecentre med spa-faciliteter og meget andet. I alt er der nu (maj 2014) ca. 1250 wellness-steder registreret.

Wellness-behandlinger
Alle behandlinger er kategoriseret, så du kan også finde information om alverdens behandlinger lige fra akupunktur over eyelash extensions til restylane behandling. Og du kan samtidig finde de steder hvor behandlingerne tilbydes og sammenligne priser.
Senest er frisørbehandlinger som dameklip, herreklip og hårfarvning blevet kategoriseret og der er lagt mange frisører på portalen.

Wellness-ophold
Der er indgået aftaler med en lang række hoteller og feriecentre i Danmark og udlandet, hvortil der tilbydes wellness-ophold som pakkeløsninger. Her præsenteres ofte gode tilbud.

Produkter
Under menupunktet produkter findes der både produkter til klinikker og private. Det største område her er wellness-gavekort. Her tilbydes gavekort fra Oplevelsesgaver og fra WellnessTilDig, som er et af Wellnessportalens søstersites.

This entry was posted in Portaler, Wellness and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>