Windows Phone 7.5 Mango

Microsoft gør sit yderste for at få en bid af det mobile marked. Windows Phone version 7.5 Mango er et stort skridt i den rigtige retning. HTC er klar med HTC Titan – men hvor er Nokia?

HTC støtter Mango eller Microsoft støtter HTC
Windows Phone 7 MangoHTC er den første af mobilproducenterne, som understøtter den nye version af Windows Phone 7 styresystemet og lancerer bl.a. HTC Titan, som kommer i de danske butikker i løbet af oktober-november. Dermed indikerer HTC også at de – enten tror så meget på Windows Phone platformen, at de er villige til at ofre udviklings- og markedsføringspenge på systemet – eller at de får så meget støtte fra Microsoft, så det kan betale sig, uanset salget af HTC Titan. Onde tunger vil måske påstå at det er sidste mulighed, som er realiteten, da selv Microsoft-personale højt oppe i hierakiet har udtalt, at salget af Windows 7 baserede smartphones har været yderst skuffende.

Nokia træder stadig vande
Nokia N9Nokia bliver ved med at lancere nye smartphones, som netop IKKE er baseret på Windows Phone 7. Tværtimod introducerer de nye platforme, som Meego til Nokia N9 smartphone, som kommer senere på året.

Man kan jo som udenforstående ikke forstå, at en virksomhed, som gisper efter vejret, bliver ved med at gøre livet besværligt for sig selv. Nokia har selv proklameret, at de skifter til Microsoft’s mobilplatform og har fyret 1000+ personer i udviklingsafdelingen i Danmark. Alligevel skal de nu supportere endnu et styresystem ud over deres eget Symbian. Man kan frygte at de ikke kan kapere det og lader nogle af kunderne i stikken i den sidste ende. Der er vel en grænse for, hvor mange ressourcer man kan bruge på at understøtte platforme, som man officielt ikke ser nogen fremtid i?

Og man kan da undre sig lidt over, hvordan HTC – som ikke har Windows platformen som sit hovefokus – er i stand til at levere nye smartphones med den nyeste version af Windows Phone 7, når Nokia endnu ikke har formået at få en eneste på gaden et halvt år efter strategiskiftet.

Men det kan jo være de har noget unikt i ærmet, som man ikke kan gennemskue?

This entry was posted in HTC, Smartphone, Styresystemer, Windows Phone 7. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>